NUTRABOLICS MASS FUSION

Karakteristike:

♦ Mass Fusion™ je najpotpuniji gainer namenjen onima koji žele da za kratko vrijeme značajno povećaju masu

♦ Obezbeđuje visok nivo aminokiselina neophodnih za proteinsku sintezu i mišićni rast bez unošenja beskorisnih nehranljivih materija, kojima gaineri obično obiluju.

♦ Pakovan je u veliko ekonomično pakovanje, koje obezbjeđuje preko 7 kg najkvalitetnijih sastojaka.

, , ,
Stanje: Nema na stanju

Očisti

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 88 - 88

Nutrabolics

Mass Fusion™ ima takav profil aminokiselina, da tokom 8 sati može da hrani mišiće kontinuirano. Njih obezbjeđuju brzoapsorbujući proteini, kao što je izolat proteina surutke, i sporoapsorbujući micelarni kazein.

Formula snadbjeva organizam najkvalitetnijim kompleksnim ugljenim hidratima u zaštićenoj WaxyBolic™ matrici sa kontinuiranim oslobađanjem, koja stabilizuje protok insulina, povećava glikogenske zalihe i istovremeno mišićni volumen.

Duži i teži trening sa većim težinama i više ponavljanja omogućava, pored kvalitetnih ugljenih hidrata, i kreatin kompleks CEO™ (monohidrat, etil-estar i orotat) u kombinaciji sa SuperFats™ sagorjevačima masti, koji obezbeđuju dodatnu energiju i daju izrazitu mišićnu definiciju, jer su odličan izvor energije neophodne za mišićne kontrakcije (CLA, MCT) i prirodno stimulisanje lučenja testosterona.

Preporučeno doziranje i način upotrebe
Razmutiti sadržaj 3 mjerice (235 g) proizvoda u 3-6 dl hladne vode ili mlijeka, u zavisnosti od željene gustine. Uzimati 2 puta dnevno po 1 mjericu, ujutro uz doručak i u toku dana.

PAKOVANJE:7260 grama

SERVIRANJA: 30

SERVIRANJE: 235 grama

Težina N/A

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “NUTRABOLICS MASS FUSION”

Još nema komentara o ovom prozvodu.