MARINOL® OMEGA-3

KARAKTERISTIKE:

♦ Omega3 je neophodna za sportiste  za održavanje zdravlja i optimalnih performansi.

♦ Veoma bitna za rast i razvoj našeg mozga

♦ Doprinosi pravilnoj funkciji srca i krvnih sudova

♦ Pomaže mentalnu ravnotežu

♦ Jača imunitet


Resetuj varijaciju

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 15 - 15

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 15 - 15

Marinol® Omega3 – FISH OIL – BODY&Fit Sports Nutrition

Su nezašićene masne kiseline prestavljaju one masne kiseline koje tijelo ne može proizvesti već se moraju unijeti ishranom,a potrebne su za normalno funkcionisanje organizma.

Zašto koristimo Omega masne kiseline

  • Smanjuju vjerovatnoću nastanka kardiovaskularnih bolesti –Još davno je utvrđeno da populacije koje jedu više ribe imaju manje bolesti kardiovaskularnog sustava, a sada znamo da je to uglavnom zbog omega-3 masnih kiselina koje se nalaze u ribi
  • Smanjuju hronične upalne procese -Sam upalni proces je bitan za naš organizam – pomaže tijelu da se bori protiv infekcija i da sanira štetu nastalu ozljedama, ali ponekad se upalni proces produži i bez prisutnosti infekcije ili ozljede, što doprinosi mnogim bolestima modernog društva, uključujući rak i srčane bolesti.
  •  Pomažu u borbi s depresijom i tjeskobom –Od tri omega-3 masne kiseline (ALA, EPA i DHA) EPA je najviše povezana s borbom protiv depresije. Jedna studija je pokazala da je EPA u određenim količinama učinkovita u borbi protiv depresije jednako kao i Prozac.
  • Pomaže u sprječavanju nastanka raka –Omega-3 masne kiseline povezane su u raznim studijama s mogućnošću smanjenja rizika od određenih vrsta raka. Npr. ljudi koji konzumiraju mnogo omega-3 masnih kiselina imaju i do 55% manji rizik od raka debelog crijeva.

 

Preporučena upotreba: Kao dodatak ishrani uzmite 2 kapsule dnevno. Uzimati najbolje u vrijeme obroka.

PAKOVANJE: 60caps.

SKU: N/A Kategorija: Brend
Pakovanje

60 Kapsula

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “MARINOL® OMEGA-3”

Još nema komentara o ovom prozvodu.