COCONUT SUGAR

Prirodni nadomjestak za šećer
♦ Nizak glikemijski indeks (35)
♦ Čisto i nerafinirano
♦ Prirodni izvor vitamina i minerala
♦ 100% prirodno, bez aditiva
♦ Suptilno slatkog okusa


Resetuj varijaciju

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 15 - 15

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 15 - 15

 Dostava od 24 do 48 sati

 Dostava za Sarajevo u istom danu

 Besplatna dostava za narudžbe veće od 50 KM

KOKOSOV ŠEĆER – BODY&Fit Sports Nutrition

Kokosov šećer je tradicionalno azijsko sladilo od nektara cvijeta kokosove palme koje se konzumira od davnina. Prerada se od tada nije ništa promijenila, sladak nektar cvjetova isparava na niskoj temperaturi dok se ne kristalizira.

Kokosov šećer ima znatno više hranjivih tvari od običnog šećera, a njegov glikemijski indeks je znatno niži. Najistaknutije hranjive tvari u kokosovom šećeru su minerali: željezo, cink, kalcij i kalij, zajedno sa određenim masnim kiselinama, polifenolima i antioksidansima koji također mogu opravdati niz zdravstvenih prednosti.

Kokosov šećer pomaže u borbi s viškom kilograma jer regulira omjer kolesterola u krvi, suzbija apetit i smanjuje osjećaj gladi. Kalij u kokosovom šećer pomaže u regulaciji krvnog tlaka. Kalcij u kokosovom šećeru je vrlo važan za pravilan rast kostiju i zuba te rast mišićnih struktura organizma. Željezo u kokosovom šećeru pomaže u jačanju imuniteta, a od velikog je značaja i za zdravlje krvi. Cink u kokosovom šećeru pogoduje razvoju moždanih stanica te zdravlju kože. Odličan je za zaslađivanje napitaka i izradu slastica. Ako ćete koristiti šećer kokosove palme za kolače, računajte kako 100 grama ovog šećera mijenja 100 grama bijelog ili smeđeg šećera. Posebno je upotrebljiv za spravljanje kineskih i tajlandskih jela u kojima se traži kombinacija slatkog i kiselog ili slatkog i ljutog okusa. Koristan je i u izradi kozmetike u kućnoj radinosti, dodan u pilinge temeljito čisti površinski sloj kože i uklanja odumrle stanice.

Prema UN-ovoj Organizaciji za hranu i poljoprivredu, šećer kokosa je bio najodrživiji zaslađivač na svijetu u 2014. godini. Ne sadrži nikakve umjetne pojačivače niti je kemijski izmijenjen tijekom prerade u oblik koji nalazimo na policama supermarketa. Kada je riječ o kozmetičkoj industriji, mnogi proizvodi danas sadrže upravo kokosov šećer koji temeljito čisti površinski sloj kože te uklanja odumrle stanice. Domaći piling od kokosovog šećera možete napraviti i sami za samo nekoliko minuta, dodajući kokosov šećer sapunu za pranje tijela ili lica.

Čuvati na hladnom zatvorenom na suhom i tamnom mjestu.

PAKOVANJE: 500 grama

SKU: N/A Kategorija: Brend
Težina N/A
Pakovanje

500 grama

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “COCONUT SUGAR”

Još nema komentara o ovom prozvodu.