NUTRABOLICS HYPERWHEY

Karakteristike:
– formula sa malim procentom ugljenih hidrata
– anabolni i antikatabolički efekti
– ubrzana proteinska sinteza
– skraćeno vrijeme oporavka
– izuzetno ukusan proteinski napitak
– najbolji mogući profil aminokiselina
– gubljenje tjelesne mase


Očisti

Strategija: najkvalitetnije esencijalne i BCAA aminokiseline za izgradnju čiste nemasne mišićne mase
Protein iz surutke sadrži esencijalne aminokiseline i idealan je za poboljšanje fizičke konstitucije i mišićne mase.

Bogat je izvor aminokiselina razgranatog lanca (BCAA), koje se direktno metabolizuju u mišićnom tkivu i mišići ih primarno upotrebljavaju tokom treninga. Protein iz surutke obezbeđuje značajne količine leucina, jedne od BCAA aminokiselina, koji ubrzava sintezu mišićnih proteina, a samim tim i njihov rast. Istraživanja ukazuju da sportisti koji ishranom unose više leucina imaju glatke mišiće sa manjim procentom masti, a time postižu i bolju mišićnu definiciju. U odnosu na proteine iz soje, mlijeka i jaja, izolat proteina iz surutke sadrži i do 50% više leucina.

Taktika: brza resorpcija i dotok hranljivih materija u mišiće
Protein iz surutke je dobro rastvorljiv, lako se vari i u visokom procentu apsorbuje u organizmu. Spada u brzorastvarajuće proteine, jer za kratko vrijeme mišićima obezbeđuje hranljive materije.

Ovaj protein predstavlja i jaku podršku imunitetu jer podiže tjelesni nivo glutationa, koji je jak antioksidant. Jaki treninzi i vježbe redukuju količine glutationa, a protein iz surutke ga nadoknađuje. Ovaj protein, kao dodatak jednom lakom obroku u toku dana, obezbeđuje dovoljnu količinu energije, a time na zdrav način utiče na količinu hrane koja će biti unesena u toku slijedećeg obroka.

Suština: najkvalitetnije biološki aktivne frakcije proteina iz surutke
HyperWhey™ je posebno formulisana proteinska matrica koja se sastoji iz najkvalitetnijih frakcija proteina iz surutke – hidrolizovanih peptida, mikrofiltriranog izolata i ultrafiltriranog koncentrata. Izuzetno je prijatnog okusa, lako se rastvara i priprema.

Preporučeno doziranje i način upotrebe
Razmutiti 2 dozirne mjerice proteina u 3,5 do 5 dl, u zavisnosti od željene gustine, sa vodom ili obranim mlijekom. Uzimati 1 do 3 puta dnevno.

PAKOVANJE: 2,270 grama

SERVIRANJA: 71

SERVIRANJE: 32 grama

SKU: N/A Kategorija:
Težina N/A

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “NUTRABOLICS HYPERWHEY”

Još nema komentara o ovom prozvodu.