DIY ENZYME FIBER 10g

KARAKTERISTIKE:

♦ Enzimi

♦ Vlakna

♦ Probiotici

, , ,
Resetuj varijaciju

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 1 - 1

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 1 - 1

 Dostava od 24 do 48 sati

 Dostava za Sarajevo u istom danu

 Besplatna dostava za narudžbe veće od 50 KM

DIY ENZYME & FIBER sadrži vlakana, enzime i  probiotike. Ovaj proizvod sadrži laktaze enzim koji pomaže laktozu (mlečni šećer) da se razgradi.
Sastojci: zob vlakana, pšenične mekinje, inulin (cikorija-izvedene), jabuka vlakna, bambus vlakna, enzimi papain, bromelain enzim, enzim laktaza, enzim naranče.

Probavni enzimi kao dodatak prehrani

Suvremena znanost neprestano ističe važnost hrane i njezine probave kao ključnog faktora u razvoju degenerativnih bolesti, pa čak i procesa starenja. Konzumiranje kvalitetne hrane koje ne prati odgovarajuća aktivnost probavnih enzima, ne može organizam za zdravo funkcioniranje opskrbiti nutrijentima potrebnim cijelom sustavu, a posebno imunosustavu. Stoga je ponekad korisno u svakodnevnu prehranu  uključiti dodatke koji će pomoći funkciji žuči, jetre i gušterače te na taj način pridonijeti ostvarivanju tog cilja. Uzimanje pripravaka s navedenim enzimima između obroka može imati dobre dugotrajne i sustavne učinke. U rijetkim slučajevima, nepravilno uzimanje enzima može izazvati i određene nuspojave kao što su: mučnina, proljev, glavobolja i sl.

Najčešći enzimi koji se koriste u dodacima prehrani su proteolitički enzimi biljnog porijekla: bromelain i papain. Sve veću važnost i zastupljenost u takvim pripravcima imaju i lipaze, amilolitički enzimi, laktaza i celulaza.

PAKOVANJE: 10 grama

 

SKU: 1240 Kategorije: , , , Oznaka: Brend
Pakovanje

10 grama

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “DIY ENZYME FIBER 10g”

Još nema komentara o ovom prozvodu.