Search

Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000

Na stanju

CREATINE ZERO

Povećava snagu i mišićnu masu
Povećava nivo energije
Poboljšava intenzitet treniga i smanjuje umor
Ubrzava procese oporavka nakon intenzivnog treninga
Vrlo brza apsorpcija

19.00 KM
15.20 KM

Poništi

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 19 - 19

SKU:N/A

Opis proizvoda:

Creatine Zero Šumeće Tablete

Creatine Zero Šumeće Tablete sadrže 1250mg kreatin monohidrata po tableti. Kreatin povećava fizičke performanse tokom kratkih, kontinuiranih vježbi visokog intenziteta. Kreatin ima visok sadržaj dušika te igra važnu ulogu u resintezi ATP-a, te iz tog razloga ima značajan uticaj na energetski metabolizam ćelija i tkiva. Dobro se rastvaraju čak i u hladnoj vodi i djeluje osvježavajuće te je odličnog okusa.

Kreatin u obliku šumećih tableta pruža iste prednosti kao i kreatin u drugim oblicima, ali takođe ima i neke dodatne pogodnosti, a to su:

  • Jednostavna primjena: Šumeće tablete su praktične jer se jednostavno otopiti u vodi i popiti. Nema potrebe za miješanjem praha ili uzimanjem kapsula. To ih čini prikladnima za korištenje u bilo kojem trenutku i bilo gdje.
  • Brže djelovanje: Kreatin u šumećim tabletama obično se brže apsorbira u tijelu u usporedbi s drugim oblicima. To znači da se kreatin brže dostavlja mišićima, što može rezultirati bržim početkom njegovih prednosti.
  • Dostupnost različitih okusa: Šumeće tablete često dolaze u raznim okusima poput limuna, naranče ili bobičastog voća. To može olakšati konzumiranje kreatina osobama koje ne vole ili imaju teškoća s gutanjem kapsula ili praška.
  • Potencijal za poboljšanje hidracije: Stim da šumeće tablete treba otopiti u vodi prije konzumacije, to može poticati hidraciju tokom vježbanja. Povećanje unosa tekućine može biti dodatna korist za tjelesnu izvedbu i oporavak.
  • Poboljšanje okusa i svježine: Za neke ljude, okus i tekstura kreatina u prahu ili kapsulama mogu biti neugodni. Šumeće tablete obično imaju ugodniji okus i svježiji osjećaj u usporedbi s drugim oblicima kreatina.

Evo nekoliko glavnih benefita kreatina u šumećim tabletama:

Povećanje snage i izdržljivosti: Kreatin je poznat po svojoj sposobnosti da poboljša snagu i izdržljivost mišića. To omogućava sportistima da izvode intenzivnije treninge i postignu bolje rezultate.

Poticanje rasta mišića: Kreatin djeluje tako da povećava sintezu proteina u mišićima, što rezultira većoj mišićnoj masi. To je posebno korisno za sportiste koji žele povećati mišićnu masu i snagu.

Poboljšanje sportske izvedbe: Kreatin može pomoći u poboljšanju sportske izvedbe u aktivnostima visokog intenziteta, poput brzog trčanja ili skakanja. Pomaže u oporavku mišića između intervala vježbanja i smanjuje umor.

Povećanje volumena mišića: Kreatin privlači vodu u mišićne stanice, što može povećati njihov volumen. To može dati dojam punijih i većih mišića.

Poboljšanje oporavka mišića: Kreatin može ubrzati proces oporavka mišića nakon intenzivnih treninga. Smanjuje upalu mišića i pomaže u obnovi energetskih rezervi mišića.

Poboljšanje kognitivnih funkcija: Istraživanja su pokazala da kreatin može poboljšati kognitivne funkcije kao što su pamćenje i koncentracija. To može biti korisno ne samo sportistima, već i studentima ili osobama koje žele poboljšati svoje mentalne sposobnosti.

 

  • bez laktoze
  • bez glutena
  • bez aspartama

Uputstvo za upotrebu:

Otopite jednu tabletu u 200ml – 350ml vode. Konzumirajte ujutro ili prije aktivnosti.

Pakovanje: 18 Tableta

Serviranja: 18

Kao i svi proizvodi BioTechUSA, Creatine Zero Šumeće Tablete se sastoje od sigurnih i pažljivo odabranih sastojaka.

INFORMACIJE O ISHRANI
Blod Orange
18 tablets
Porcija: 1 tableta
Porcija po kutiji: 18
Podaci o prehrani RI% *
energija 0 kJ / 0 kcal **
Mast 0 g **
Ugljikohidrati 0 g **
Protein 0 g **
Kreatin monohidrat 12500 mg **
od kojih kreatin 1100 mg **

Recenzije

Još nema recenzija.

Napišite recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to Top
Proizvod je dodan u Vašu korpu