COMPLETE B

KARAKTERISTIKE:

♦Sadrži kompleks Vitamina B1,B2,B3,B6,B7,B9,B12

♦Poboljšava mentalne funkcije

♦Poboljšava rad imunološkog sistema

♦Razbija stanice masti

 


Očisti

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 20 - 20

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 20 - 20

Puritan’s Pride COMPLETE B

Kompletan vitamin B kompleks pruža sedam važnih vitamina grupe B u samo jednoj kapsuli bez šećera, škroba, umjetnih boja ili umjetnih okusa,

  • B1– Sudjeluje u stvaranje energije i djelomično poboljšava mentalne funkcije i raspoloženje
  • B2-Još jedan ključni vitamin B skupine. Odgovoran je za pretvaranje nutrijenata u energiju. Ima važnu ulogu u stvaranju krvnih zrnaca. Povišena energija kao rezultat uzimanja vitamina B2, javlja se zbog poboljšanog rada imunološkog sistema te zdravlja probavnog i respiratornog trakta.
  • B6-Vrlo važan za bodybuildere i sportaše općenito. Vitamin B6 pretvara aminokiseline u preko 5000 bjelančevina i dodatno pomaže pri stvaranju 60 različitih enzima koji sudjeluju u biološkim funkcijama tijela. Dodatne osobine su održavanje snažnog imunološkog sistema i zdravog srca, ali i pomaganje u borbi protiv depresije. Manjak pirodoksina uzrokuje poremećaje na koži, neuropatiju (poremećaj rada živčanog sustava), zbunjenost, lošu koordinaciju i nesanicu.
  • Kao i drugi B12 vitamini, osigurava pretvatvaranje nutrijenata u energiju. Asistira u produkciji energije na način da potpomaže zdravlje crvenih krvnih zrnaca i na taj način poboljšava njihovu sposobnost za prenošenje kisika i hranjivih tvari širom tijela. Da bi pravilno funkcionirale, sve stanice tijela trebaju vitamin B12. Manjak kobalamina uzrokuje slabost, ukočenost udova i groznicu.
  • Biotin ili vitamin B7 je važna komponenta među enzima u tijelu jer sudjeluje u razbijanju stanica masti, ugljikohidrata i aminokiselina te njihovom pretvaranju u energiju. Dovoljan unos namirnica bogatih biotinom važan je iz više razloga:
  1. Biotin pomaže tijelu u pretvaranju hrane u glukozu koja se koristi za stvaranje energije.
  2. Biotin podržava proizvodnju masnih kiselina i aminokiselina koje su gradivni elementi proteina.
  3. Biotin pomaže tijelu da aktivira metabolizam proteina/aminokiselina u korijenu kose i stanicama noktiju
  • Niacin odnosno vitamin B3 prestavlja stimulans koji povećava mentalno fokusiranje i energiju.

Vitamini su esencijalnih nutrijenata.To znači da ih samo tijelo ne proizvodi,tako da se moraju unijeti kroz ishranu ili kao dodatak prehrani.

SKU: N/A Kategorija: Brend
Pakovanje

100 Kapsula

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “COMPLETE B”

Još nema komentara o ovom prozvodu.