COCONUT FLOUR

Čisto kokosovo brašno

♦  Svestrano brašno za kuhanje i pečenje
♦  Brašno bez glutena
♦  Bogato proteinima i vlaknima
♦  21g proteina na 100g
♦  Dostupno u vrećici od 500 g


Resetuj varijaciju

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 10 - 10

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 10 - 10

 Dostava od 24 do 48 sati

 Dostava za Sarajevo u istom danu

 Besplatna dostava za narudžbe veće od 50 KM

COCONUT FLOUR – Body and Fit

Visoko proteinsko brašno koje možete koristiti za pravljenje omiljenih poslastica  kod kuće.

Želite brašno sa  visokim proteinskim sastavom za pravljenje svojih omiljenih poslastica kod kuće? Naše čisto kokosovo brašno također je bogato vlaknima i bez glutena – idealno za pravljenje svih omiljenih slatkih i slanih poslastica – peciva, palačinki, pita i deserta. Sa 21 g proteina na 100 g, Pure kokosovo brašno podržava vašu visokoproteinsku prehranu što god volite u vašoj prehrani!

A po čemu se ovo brašno razlikuje od drugih?

Prije svega, bez glutena je što će mnogima već dovoljan razlog, a osim toga, dobar izvor vlakana i proteina. Budući da sadrži manje probavljivih ugljikohidrata nego bilo koje drugo brašno,  konzistencijom je vrlo slično pšeničnom brašnu pa ga je moguće koristiti kao zamjenu za to brašno, kako u slatkim, tako i u slanim jelima. Ipak, treba imati na umu da kokosovo brašno lako upija tekuće sastojke pa je potrebna vrlo mala količina za uspešno spremanje jela. Primjerice, jednu šalicu pšeničnog brašna treba zamijeniti s trećinom ili četvrtinom šalice kokosovog brašna.

Kokosovo brašno za mršavljenje

Kokosovo brašno i hrana pripremljena od njega je sastavni deo mnogih dijeta za mršavljenje.Iako je bogato kalorijama ono pozitivno utiče na proces mršavljenja kao i kokosovo ulje.Ne sadrži Rezultat slika za upit "coconut flour"gluten a naučno je dokazano da gluten otežava mršavljenje.Odličan recept za mršavljenje je njegova upotreba sa jogurtom…

Svakog jutra umesto doručka pojedite čašu jogurta u koji ste dodali kašiku kokosovog brašna. Mnogi su potvrdili da su kokosovo brašno i jogurt djelotvorniji kada je u pitanju mršavljenje ako se koriste za večeru. Ovaj jednostavan obrok drži sitost pa do sledećeg nećete osećati glad i posezati za grickalicama.

PAKOVANJE: 500 grama
SKU: N/A Kategorija: Brend
Pakovanje

500 grama

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “COCONUT FLOUR”

Još nema komentara o ovom prozvodu.