Just-protein-elitnutrition

JUST PROTEIN

Sadrži 6 Kvalitetnih proteina -Odličan za bilo koje vrijeme (ujutro,prije i poslije treninga,pred spavanje) -Odličan za rast mišića i za skidanje kilograma -Ima visoku biološku vrijednost -Vrlo nizak procenat masti i ugljikohidrata -24grama proteina po serviranju -Visok procenat proteina po serviranju -151 serviranje na 4,54kg -Cijena i kvaliteta

Poništi odabir
Detaljno
SKU: N/A Kategorije: , Brend:

Opis proizvoda

JUST Protein sadrži 6 visokokvalitetnih proteina, možete ga konzumirati u bilo koje doba dana,a odličan je proteinski shake za rast mišića i oporavak. Svaki shake sadrži nevjerojatnih 24 grama proteina, a skoro je bez masti i ugljikohidrata. Također je vrlo dobro prilagođen kao proteinski shake u visoko proteinskoj dijeti.JUST Protein možete uzeti u bilo koje doba kada Vam treba dodatnih proteina. U jutarnjim satima, između obroka, prije i nakon vježbe ili prije spavanja, JUST protein je uvijek ispravan izbor.
JUST Protein i mišićna masa – ako želite izgraditi više mišića, JUST Protein je pravi izbor za vas, uzimite ga i izmedju obroka i tako povećajte dnevni unos proteina. Uz svaki shake JUSTProteina nahranićete Vaše mišiće sa visoko kvalitetnim aminokiselinama.
JUST Protein i dijeta – TOTAL Protein je efikasan proteinski shake na dijeti. JUST Protein sadrži vrlo nizak procenat ugljikohidrata, masti i puno kvalitetnih proteina. Konzumirajte ga umjesto obroka i dobićete upravo ono što želite, izgubiti težinu uz održavanje mišićne mase.

Proteini koje sadrži JUST Protein:

Soy Protein Isolate (Izolat proteina soje) – je visoko kvalitetan izolat protein soje. Soja prirodno sadrži uglavnom proteine, esencijalne aminokiseline i nezasićenih masti. Izolat proteina soje ima relativno visoke biološke vrijednosti. Kod izolata soje je specifično što ima visok sadržaj esencijalnih aminokiselina,
glutamina i arginina. Izolat proteina soje je najnapredniji oblik proteina iz soje.
Milk Protein Concentrate (Mliječni protein koncentrat) – duži vremenski period optimalno štiti mišiće, što je idealno za sportiste i ljude koji su na na proteinskoj dijeti. Sa Mliječnim protein koncentratom ćete sačuvati mišićnu masu i dobiti novu.
Whey Protein (Protein sirutke) – JUSTProtein sadrži protein sirutke proizvođača #1 u Evropi, tj. najbolji i najčistiji protein sirutke. Ovaj Whey Protein će dati Vašem tijelu i mišićima najbolje. Vrlo brza apsorbcija u mišiće će se pokazati kroz njihov oporavak i rast.
Calcium Caseinat (Kalcij kazeinat) – je izvor proteina koji se polako razgrađuje i vrlo dobar je u kombinacijiJUST Proteina. Kalcij kazeinat će hraniti vaše mišiće s amino kiselinama duže i na taj način stimulirati rast mišića i štiti mišićnu masu.

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Budite prvi i ostavite recenziju za “JUST PROTEIN”