BODY&FIT cocktail

Jedinstven ALL IN ONE dodatak! Sve u jednom šejku za sportiste i bodibildere!

Dali Vam je muka od petljanja sa svim tim kantama i kutijama? Zato smo proizveli KOKTEL koji je ukupan sve-u-jednom dodatak. Dva šejka dnevno su dovoljna za optimalne rezultate.

Dali je KOKTEL najbolji All-in-One šejk?
Naravno. Koktel sadrži samo vrhunske i najbolje sastojke!

, ,
Očisti

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 105 - 105

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 105 - 105

Jedinstven ALL IN ONE dodatak! Sve u jednom šejku za sportiste i bodibildere!

Dali Vam je muka od petljanja sa svim tim kantama i kutijama? Zato smo proizveli KOKTEL koji je ukupan sve-u-jednom dodatak. Dva šejka dnevno su dovoljna za optimalne rezultate.

Dali je KOKTEL najbolji All-in-One šejk?
Naravno. Koktel sadrži samo vrhunske i najbolje sastojke!

Visoka kvaliteta proteina doprinosi rastu  obnovi mišićne mase. Svaki šejk sadrži ogromnih 26gr. proteina iz surutke i micelarnog kazeina da optimalno hrani mišiće. Protein sirutke i kazeina predstavljaju idealnu kombinaciju proteina koji doprinose rastu mišićne mase. Protein sirutke se vrlo brzo apsorbuje, dok dodavanjem micelarnog
kazeina čini gotovo savršen protein. Micelarni kazein je izvor proteina koji se apsorbuje sporije i savršeno nadopunjuje i preuzima rad proteina sirutke. Micelarni kazein čuva Vaše mišiće svo vrijeme i hrani ih sa amino kiselinama.

Whey Protein (Protein sirutke) – KOKTEL sadrži protein sirutke proizvođača #1 u Evropi, tj. najbolji i najčistiji protein sirutke. Ovaj Whey Protein će dati Vašem tijelu i mišićima najbolje. Vrlo brza apsorbcija u mišiće će se pokazati kroz njihov oporavak i rast.

Micelarni kazein – izrazito čisti Micelarni kazein sa Novog Zelanda proizvođača Fonterra. Micelarni kazein je izvor proteina koji se sporo razgrađuju i savršeno nadopunjuje i preuzima djelovanje proteina sirutke . Micelarni kazein ostaje satima poslije unošenja da hrani vaše mišiće s aminokiselinama i na taj način stimulira rast mišića i štiti mišićnu masu.

Posebna mješavina UH za bolje fizičke performanse – Koktel sadrži posebnu mješavinu maltodekstrina, palatinoze, smeđe riže u prahu i dekstroze. Ugljikohidrati u KOKTEL-u se bolje i ravnomjernije apsorbuju u tijelu. Specijalni UH Blend je optimalno iskorišten od strane Vašeg tijela.

Creapure® Kreatin – Creapure® je kreatin napravljen od pažljivo odabranih sirovina. Da bi kreatin mogao da nosi logo Creapure® mora da prođe najstrože tehnološke i hemijske analize, jer taj logo govori da je u pitanju najefikasniji, najbezbedniji i kreatin najveće čistoće koji se proizvodi u Nemačkoj.

Glutamin – jedna od 20 ne-esencijalnih amino kiselina. U slučaju bolesti ili teških fizičkih napora proizvodnja glutamina u tijelu može pasti pa se tada može smatrati esencijalnom aminokiselinom. Veoma je važna za formiranje proteina u tijelu.

BCAA – su skupina od tri aminokiseline koje povećavaju sintezu proteina, sprečavaju gubitak mišića i mogu povećati oslobađanje inzulina. Gotovo 1/3 mišićnog tkiva sastoji se od BCAA. Poboljšanje performansi i izgradnja mišića su velike prednosti od ovih jedinstvenih aminokiselina. Sportisti su u mogućnosti trenirati više sa manjim mišićnim
stresom, dok mišići postaju snažniji, a oporavak nakon treninga brži. BCAA su gotovo odmah nakon unosa apsorbovani u mišićima.

L-Arginine – povećava performanse, pump mišića i libido. Dušik je bitan za svako živo biće i biljke, jer dušik regulira sve metaboličke procese. Kad se uzme Arginin kao dodatak koji povećava nivo dušikovog oksida u krvi, to ima mnoge pozitivne učinke za sportiste (performanse, izdržljivost, pump i oporavak), kao i libido.

L-Karnintin – osigurava transport masnih kiselina iz pohranjene tjelesne masti u mitohondrije. Mitohondriji su dijelovi stanica gdje se masne kiseline pretvaraju u energiju. Broj mitohondrija po ćeliji znatno varira od nekoliko stotina do nekoliko tisuća u mišićnoj ćeliji. L-Karnitin radi kao transporter – molekula, prevozi masne kiseline
izvan ćelija u mitohondrije unutar ćelija. Ovdje su masne kiseline spaljuju i to Vam daje više energije.

Taurin – aminokiselina koja igra veliku ulogu kod rada srčanog mišića i nervnih ćelija. Taurin kao amino kiselina je supstanca u tijelu, a također se može pronaći u mesu i ribi. Kod vegetarijanske prehrane, teškog fizičkog napora ili bolesti može se javiti manjak taurina. Dodatna suplementacija taurinom je onda vrlo bitna.

Omega 3-6-9 – Omega ima brojne zdravstvene beneficijeje i od suštinskog su značaja za naše zdravlje od najranijeg djetinjstva pa sve do starosti. Sve više i više sportista koriste Omege da bi zadržali optimalne performanse i poboljšali zdravlje. One su važne za optimalno funkcioniranje našeg organizma: EPA i DHA imaju blagotvoran učinak na srce, doprinose normalanom krvnom pritisku i DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga.

Vitamin B6 – pomaže u metabolizmu masti. Bez tih vitamina, Vaše tijelo bi teško razgradilo masti. Osim toga, vitamin B6 čini vaš metabolizam zdravijim. Kada je zdraviji metabolizam bolje se osjećate i manje ćete se boriti sa svojom težinom. Važno za sportiste, Vitamin B6 također pomaže u obradi aminokiselina.

Kalcij – bitan mineral za formiranje jakih kosti i zuba, pravilnu funkciju nervnog sistema, pravilne mišićne kontrakcije, a čak i za pravilne otkucaje srca. Prema najnovijim saznanjima, čini se još lakše kontrolisati svoju tjelesnu težinu kada imamo dovoljan unos kalcija.

Magnezij – je mineral koji je uključen u mnogim procesima u organizmu. On pomaže u spriječavanju zamora, promoviše metabolizam energije, doprinosi normalno funkcioniranje nervnog sistema i utiče na normalnu funkciju mišića.

Cink – doprinosi normalan metabolizam makronutrijenata i pomaže u izgradnji proteina. Cink je također dobar za koncentraciju. Cink doprinosi održavanju normalne razine testosterona u krvi.

MCT ulje – vrlo korisno za sportiste i bodibildere koji žele više mišića i ljude koji žele izgubiti na težini. MCT daje mišićima puno energije u obliku srednjeg lanca triglicerida bez dodatnih kalorija.

Superenzimi – jedinstveni spoj enzim koji je formulisan za poboljšanu bioraspoloživost i apsorpciju proteina.

KOKTEL je jedinstveni “ALL-IN-ONE” dodatak sa svime što vam je potrebno za maksimalne performanse i rast!

KOKTEL na jedan šejk(50gr) sadrži:
-26gr proteina
-3000mg Creapure kreatina
-5500mg Glutamina
-6000mg BCAA
-Leucina 3000mg
-Arginina 1000mg
-250mg L-karnitin
-Esencijalne masne kiseline Omega 3-6-9
-Visoke doze B vitamina
-Visoke doze kalcijuma, magnezijuma i cinka
-Superenzime

Preporučena upotreba:
Uzmite 2 doze dnevno. 1 šejk ujutro i 1 šejk prije ili poslije treninga. Pomiješjte 1 dozu(50gr) sa 300ml vode.

Nutritivni profil na 1 šejk(50gr):
Energetski vrijednosti 167,6 kcal / 700,6 KJ
Masti 2.49 g
Zasićene 1,55 grama
Ugljikohidrati 9,72 grama
od kojih šećeri 6,83 g
0,66 grama vlakana
Protein 26,22 g
0.14 grama natrija

Amino kiselinski profil na 100 grama proizvoda(2 šejka):
L-Alanin 1.797,5
L-Arginin 1.903,50
L-asparagina 4.070,80
L-cistein 736,60
L-Glutamin 11.036,70
L-Glycine 2,713.60
L-Histidin 951,10
L-izoleucin 3.032,60
L-Leucin 5.871,70
L-Lizin 3.895,80
L-metionin 1.081,30
L-Fenilalanin 1.707,60
L-Proline 3.306,50
L-Serin 2.206,10
L-Treonin 2.425,40
L-Triptofan 1.757,50
L-Tirozin 1.446,10
L-Valin 3.160,90
L-Taurin 1000.00

PAKOVANJE: 2000gr.
DOZA: 40

SKU: N/A Kategorije: , , Brend

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “BODY&FIT cocktail”

Još nema komentara o ovom prozvodu.