DETOX TEA

KARAKTERISTIKE:

♦Fenomenalan proizvod za detoksikaciju organizma

♦ Đumbir i limun

♦  Čisti zeleni čaj

♦  20 vrečica po pakiranju

♦  Idealno u bilo koje doba dana

,
Očisti

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 6 - 6

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 6 - 6

DETOX TEA

Nepravilan rad organizma punog toksina može uzrokovati manje tegobe, kao što su umor i pospanost, a kasnije i veće probleme, kao što su depresija, prerano starenje i različite bolesti. Jedini pravi način za izlječenje svake kronične bolesti ili degenerativnog stanja je ukloniti uzrok u korijenu, oslobađajući tijelo toksina koji zagađuju krv i tkiva, privlače bakterije i oslabljuju otpornost.

Svrha detoksikacije je očistiti tijelo od stranih tvari i akumuliranog otpada kako bi tjelesne funkcije došle na optimum i kako bi se potaknulo ozdravljenje. Za to je presudno zdravlje crijeva. Jer, ako ona ne rade dobro, znači da ne uspijevaju asimilirati vitamine, minerale, masti, ugljikohidrate ili proteine. Tek kada se očiste crijeva, dolazi do čišćenja organizma, odnosno svih organa, krvi i limfe.

Detoksiranje je trenutno vrlo popularno. Postoje različiti načini detoksiranja.Većina preparata košta puno truda, vremena, novca i energije. Za one kojima se to ne sviđa, tu je naš Detox čaj. Sada možete napraviti detox na jednostavan način.

Naš Detox čaj pravi veliki broj stručnjaka koristeći samo prirodne sastojke. Uz to je jako ukusan.

Detox čaj je jedinstven sastav lužnjaka, mlijeka čička, maslačka, limuna. Mlijeko čička podupire čišćenje jetre i poboljšava probavu.

PAKOVANJE: 20 kesica

 

SKU: N/A Kategorije: , Brend
Pakovanje

20 vrećica

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “DETOX TEA”

Još nema komentara o ovom prozvodu.