Search

Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000
Trebate li pomoć? 033 545 000

Nema na stanju

BLACK TEST

NO prekursor s L-argininom
Beta-alanin pridonosi proizvodnji karnozina
ZMB kompleks
Bez stimulanasa

55.00 KM

Poništi

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 55 - 55

Opis proizvoda:

Black Test – 90 Kapsula

Black Test je dodatak ishrani za muškarce koji sadrži Arginin, Aminokiseline, Ekstrakte biljaka te vitamine i minerale. Black Test je EKSTREMNA FORMULA u koju smo ugradili sva naša znanje i iskustvo. Pored biljnih ekstrakata, važna kombinacija aktivnih sastojaka u Black Testu je ZMB kompleks koji se sastoji od specifičnog omjera cinka, magnezija i vitamina B6. Formula je takođe jedinstvena zbog sadržaja niacina, HMB, L-arginina i beta-alanina.

Kompleksan sastav Black Testa sadrži i aktivne sastojke na biljnoj bazi koji su veoma popularni među sportski orijentisanim potrošačima. To su Fenugreek (piskavica), Milk Thistle (čičak) i Broccoli (brokula). Brokula i njena klica sadrže velike količine takozvanih glukozinolata koji se tokom metabolizma našeg tijela mogu pretvoriti u biološki aktivna jedinjenja kao što su sulforafan(SFN), indol-3-karbino(I3C) i 3,3’-diindolilmetan(DIM). Povrh toga smo dodali Spanać Leaf Extract (ekstrakt lista spanaća) koji sadrži Beta-Ekdisteron.

Black Test sadrži supstance samo iz prirodnih izvora, bez hormona i prohormona.

 

  • 11 aktivnih sastojaka
  • 4 biljna ekstrakta
  • Ekstrakt sjemenki piskavice
  • Ekstrakt voća čička
  • Ekstrakt brokule
  • Ekstrakt spanaća
  • NEMA prekursora sa L-argininom
  • Beta-alanin (doprinosi proizvodnji karnozina)
  • ZMB kompleks
  • HMB

 

Black Test koji predstavljamo je inovativni proizvod koji kombinuje 11 aktivnih sastojaka, od kojih su 4 biljna ekstrakta i ostali ključni nutrijenti. Ovi sastojci su pažljivo odabrani kako bi podržali prirodnu regulaciju hormonskog sistema i pružili brojne blagodati za vaše zdravlje.

Prva četiri sastojka su biljni ekstrakti, koji su poznati po svojim povoljnim učincima na hormonalnu ravnotežu i opšte zdravlje. Ekstrakt sjemenki piskavice je poznat po svojoj sposobnosti da podrži prirodnu proizvodnju hormona i održi zdravu razinu.

Ekstrakt voća čička pruža podršku jetri, koja ima ključnu ulogu u regulaciji hormona.

Ekstrakt brokule je bogat fitohemikalijama koje pomažu u metabolizmu hormona, dok ekstrakt špinata pruža esencijalne hranjive tvari za optimalno funkcionisanje hormonskog sistema.

Ovaj pokretač hormona ne sadrži prekursore sa L-argininom, što ga čini prikladnim za osobe koje preferiraju alternative sastojcima životinjskog porijekla. Umjesto toga, uključuje beta-alanin, koji je ključan za proizvodnju karnozina. Karnozin je dipeptid koji podržava zdravu funkciju mišića i može imati povoljne učinke na hormonalnu ravnotežu.

Takođe, naš pokretač hormona sadrži ZMB kompleks, koji kombinuje cink, magnezij i vitamin B6. Ovi nutrijenti igraju važnu ulogu u proizvodnji hormona i regulaciji tjelesnih funkcija. Cink je posebno važan za proizvodnju testosterona i održavanje zdravog nivoa hormona u tijelu. Magnezij podržava metabolizam hormona i pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin B6 je ključan za sintezu hormona i podržava ravnotežu hormona.

Na kraju, naš pokretač hormona sadrži HMB, koji je poznat po svom doprinosu u održavanju mišićne mase i oporavku nakon fizičke aktivnosti. Ovaj sastojak može pomoći u održavanju hormonalne ravnoteže i podržati opštu dobrobit tijela.

Kombinacija ovih 11 aktivnih sastojaka čini naš pokretač hormona izvanrednim proizvodom koji podržava zdravlje hormonskog sistema, održava hormonsku ravnotežu i pruža brojne blagodati za opšte zdravlje.
Bez stimulansa
Black Test se prepručuje muškarcima za svakodnevnu upotrebu jer pozitivno utiče na povećanje testosterona što kao rezutat ima za posljedicu pružanje boljih sportskih performansi.

Uputstvo za upotrebu:

Na dane treninga uzmite 3 kapsule prije treninga, a na dane odmora uzmite 3 kapsule ujutro.

Pakovanje: 90 Kapsula

Serviranja: 30

Kao i svi proizvodi BioTechUSA, Black Test se sastoji od sigurnih i pažljivo odabranih sastojaka.

INFORMACIJE O ISHRANI
Veličina jedne doze: 3 kapsule
Broj doza: 30
Vitamini i minerali (ostali sastojci)
3 kapsula
NRV
3
Niacin
7,5 mg
47%
ZMB kompleks (cink oksid, magnezijum oksid, piridoksin hidrohlorid)
132 mg
- Cink
5,2 mg
52%
- Magnezijum
75 mg
20%
- Vitamin B6
1,5 mg
108%
L-arginin
682 mg
Beta-alanin
300 mg
Kalcijum β-hidroksi β-metilbutirat
150 mg
-od toga hidroksi metilbutirat (HMB)
126 mg
Ekstrakt sjemenki piskavice
780 mg
Ekstrakt brokule
233 mg
Ekstrakt voća čička
225 mg
-od kojih silimarin
180 mg
Ekstrakt lista spanaća
150 mg
-od kojih beta-ekdisteron
7,5 mg

Recenzije

Još nema recenzija.

Napišite recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to Top
Proizvod je dodan u Vašu korpu