BEST BODY MAGNESIUM LIQUID 500ml

♦ 500 ml
♦ Odličnog okusa
♦ 250 mg Magnesiuma po dozi

, ,
Očisti

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 19 - 19

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 19 - 19

BEST BODY MAGNESIUM LIQUID 500ml

Magnezijum je mineral koji je veoma značajan,jer je zaslužan za više od 300 metaboličkih procesa u organizmu. Primera radi, utiče na rad mišća, učestvuje u brojnim hemijskim reakcijama u organizmu i prenošenju nervnih impulsa i da ne nabrajamo sad sve jer 300 je velika brojka – dovoljno velika da bude značajna i da vam bude jasno da je nedostatak magnezijuma jako ozbiljna stvar.

Nus pojave usljed manjka magnezija:

Hroničan umor

Jedan od prvih i najčešćih simptoma nedostatka magnezijuma je hronični umor. Normalno je da se ponekad umorite, ali ako ste stalno iscrpljeni i letargični i onda ako ne radite mnogo, to može biti znak da vam nedostaje ovaj mineral. Magnezijum je zaslužan za transport energije, pa manjak magnezijma može da dovede do slabosti i pada energije. Ovo je prilično teško povezati odmah, jer često je i anemija uzrok stalne iscrpljenosti i umora.Međutim za kvalitetan trening potreban nam je dodatni izvor energije koji možemo dobiti iz proizvoda Magnezijum Liquid.

Česti grčevi u mišićima

Magnezijum je važan za opuštanje mišića. Ukoliko ga nemate dovoljno, onda se mišići nevoljno grče ili teže opuštaju kada ih stvaite u neki položaj. Kalcifikacija takođe može biti uzrok ove pojave i kao što izaziva stvrdnjavanje krvnih sudova tako izaziva i neelastičnost i krutost mišića.Međutim za kvalitetan trening potrebno nam je da se grčevi u mišićima ne dešavaju.Grčevi u mišićima su krajnje neprijatni, bolni i najgore od svega – nepredvidljivi. I ne samo da bole, nego ih je teško izignorisati i mogu da vas ometaju u nastavku obavljanja vaših aktivnosti. Pored grčeva u nogama i mišićima, smatra se da je jedan od simptoma nedostatka magnezijuma i sindrom nemirnih nogu. Preporuka je da se u tom slučaju pije magnizijum zajedno sa kalijumom.

♦ Magnezij Liquid od Best Body Nutrition je odmah pitak dodatak i idealan je za regulaciju magnezijuma.
♦ Jedan dio nudi 250 mg magnezija, kao i vitamina. Dakle, dnevne potrebe magnezija može pokriti i do 67%, a dnevne potrebe vitamina za čak 200%.
♦ Pored odlicnog procenta magnesiuma i vitamina ovaj proizvod se može pohvaliti i odličnim ukusom i samo 0,5 g šećera po dozi.
♦ Magnezij podržava balans elektrolita, daje energiju,doprinosi normalnoj funkciji mišića, održavanju  kostiju i zuba i normalnoj sintezi proteina .
♦ Osim toga Magnezij doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.
♦ Magnezij je odličan protiv grčenja mišića,koji su problem mnogim sportistima.

Pored magnesija Best Body magnesium liquid posjeduje i vitamine B1,B2,B6,B12.

Pakovanje:500ml

SKU: 1332 Kategorije: , , Brend

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “BEST BODY MAGNESIUM LIQUID 500ml”

Još nema komentara o ovom prozvodu.