TESTOBOLAN MACA BOOSTER

KARAKTERISTIKE:

♦ Obogaćen s cinkom i vitaminom B6

♦ Jednostavno doziranje

 

,
Resetuj varijaciju

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 40 - 40

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 40 - 40

 Dostava od 24 do 48 sati

 Dostava za Sarajevo u istom danu

 Besplatna dostava za narudžbe veće od 50 KM

TESTOBOLAN MACA BOOSTER -BBN

Testobolan Maca Booster sadrži kombinaciju odabranih visokovrijednih sastojaka mace, tribulus terrestrisa, L-arginina, vitamina B6 i cinka.

Testobolan Maca Arginine Booster od BBN Hardcore je proizvod u kojem se odabrane, visoko-gradivne sirovine maca-e, ginseng-a, L-arginin-a, vitamina B6 i cinka savršeno uklapaju.
Maca je biljka roda kreše koja se hiljadama godina koristi kao prirodni lijek u peruanskim Andama. Ginseng potiče iz azijskog regiona i pripada rodu Araliaceae. Primjera radi, korijen se koristi u medicinske svrhe. Kroz kombinaciju može se pojačati efekat insulina. Time je moguća dobit mišića i katabolizma masti. Proizvodnja vlastitog testosterona u tijelu može se povećati. Osim toga, stimulira se cirkulacija krvi. Ovo ima efekta i na potenciju.
Testobolan Maca Arginin Booster sadrži cink, koji je esencijalni mineral. To znači da ih organizam ne može sam razviti, pa se mora snabdjeti hranom ili dodatkom prehrani. Između ostalog, cink doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata. Cink takođe doprinosi zaštiti ćelijskih komponenti od oksidativnog stresa i podržava normalnu funkciju imunog sistema i normalnu sintezu proteina. Nadalje, cink održava normalnu dlaku, nokte, vid, kožu i nivo testosterona u krvi.

Polu-esencijalna aminokiselina L-arginin je reaktant za razvoj azotnog oksida (NO) u našem organizmu. Azotni oksid može indirektno da utiče na naš vaskularni sistem. Zbog toga je poseban za izdržljive sportiste.
U jednoj porciji sadrži 520 mg ekstrakta tribulus terrestrisa. To je jednako 208 mg visoko kvalitetnog saponina. To su tzv. sekundarni biljni proizvodi koji su dio naše svakodnevne prehrane. Voće, povrće kao što je krompir, grašak ili orašasti plodovi, kao i proizvodi od cijelog obroka ih sadrže. Sekundarni biljni proizvodi su odgovorni za boju hrane i utiču na različite procese našeg metabolizma. Zbog stvarnih podataka nije moguće dati preporuku za dnevnu količinu i njihov uticaj na ljudski organizam.

BBN Hardcore testobolan Maca Arginin Booster uključuje vitamin B6, koji je također jako bitan. Između ostalog, vitamin B6 doprinosi smanjenju umora , normalnoj funkciji imunog sistema i normalnom metabolizmu proteina i glikogena.

Preporučena doza:
Uzeti po 2 kapsule prije i nakon treninga s puno tekućine
U dane bez treninga uzeti po 2 kapsule dnevno prije 2 obroka.

  • Nije namijenjeno za djecu, trudnice, dojilje i osobe koje su doživjele srčani udar.
  • Molimo savjetujte se s liječnikom ako koristite lijekove za snižavanje krvnog tlaka, ako imate problema s bubrezima ili jetrom te ako koristite dijetu s niskim unosom proteina.

PAKOVANJE: 100 kapsula

 


SKU: N/A Kategorije: , Brend

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “TESTOBOLAN MACA BOOSTER”

Još nema komentara o ovom prozvodu.