ANIMAL RAGE XL

KARAKTERISTIKE:

♦ Povećava izdržljivost

♦ Daje nevjerovatan fokus

♦ Podiže nivo energije

♦ djeluje već nakon prve doze

Stanje: Nema na zalihi

Očisti

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 69 - 69

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 69 - 69

Animal Rage XL
ANIMAL je dodao u svoju liniju proizvoda proizvod koji aktivira unutrašnju ljutnju, tako da na treninzima brutalno trenirate svaki mišić. Zbog unutrašnjeg nemira, kojeg izazove ANIMAL Rage, sve će vam postati lako. ANIMAL Rage je bio testiran dva puta i dokazao je da djeluje već nakon prvog uzimanja.

Testiranja su dokazala da ANIMAL Rage podiže nivo energije, poboljšava fokus i izdržljivost te izaziva ludačku snagu. Upravo vas natjerati da pokrenete granice nemogućeg. Kad dosegnete taj stepen, osjećaj je naprosto nevjerojatan. ANIMAL Rage je postao poznat kao proizvod za rušenje vlastitih rekorda. Za razliku od ostalih „pre-workout boostera“

ANIMAL Rage sadrži samo sastojke koji stvarno djeluju. Ne sadrži nikakve nove i neprovjerene hranljive tvare o kojima kruže priče i mitovi.

Sadržaj ANIMAL Rage-a je kompleks sastojka i hranljivih tvari koje podižu nivoe energije, izoštravaju fokus i povečavaju izdržljivost. Osjećati ćete nevjerojatnu napetost i ludilo, kao da se elektricitet kreće po vašem tijelu.

PAKOVANJE: 154 grama
SERVIRANJA: 30
SERVIRANJE: 1 mjerica (4.82g)

SKU: N/A Kategorija: Brend
Pakovanje

30 serviranja

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “ANIMAL RAGE XL”

Još nema komentara o ovom prozvodu.