PURITAN’S PRIDE 5-HTP

Karakteristike:

♦ manja i slabija depresivna stanja

♦ ublažava bolove uopšte (fibromialgija, bolovi u mišićima, migrenozne glavobolje)

♦ kod gubljenja tjelesne mase, jer potiskuje osjećaj gladi i apetit


Očisti

Kupite ovaj proizvod i zaradite bodova: 30 - 30

5-HTP

Kontrolisanje stresa i osjećanja uznemirenosti je vrlo važno za održavanje cjelokupnog zdravlja organizma. 5-HTP je direktan prekursor veoma važnog inhibitornog neurotransmitera serotonina, koji se izlučuje kao odgovor na mijenjanje raspoloženja ili emocija. Serotonin pored toga što je važan za nervnu i moždanu funkciju, ima i uticaja na nomalan i zdrav san, emocionalna raspoloženja, kontrolu bola, zapaljenske procese, crevnu peristaltiku i dr.

5-HTP je intermedijalni metabolit aminokiseline L-triptofana i serotonina i dobija se iz ekstrakta africke biljke Griffonia simplicifolia i za razliku od triptofana ne dobija se bakterijskom fermentacijom.

5-HTP i aminokiselina triptofan nisu isto i ne dobijaju se iz istih izvora, ali imaju slicno dejstvo, mada nedavna istraživanja ukazuju da je 5-HTP efektniji u podržavanju zdravog raspoloženja i otklanjanju poslijedica napada stresa i ankcioznosti.

PODACI O NUTRITIVNOJ VRIJEDNOSTI:
Broj doza po pakovanju: 60
Sastav po serviranju:
5-HTP (5-Hydroxytryptohan) 200mg
UPOTREBA : 1 kapsula dnevno na prazan stomak prije spavanja.

NAPOMENA: 5-HTP ne treba da ga uzimaju osobe sa oboljenjem jetre, trudnice, dojilje, deca niti se smije uzimati u kombinaciji sa antidepresivima.

PAKOVANJE : 60 kapsula.

SKU: 1058 Kategorija:

Na osnovu 0 pregleda

0.0 prosječno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ostavite recenziju za “PURITAN’S PRIDE 5-HTP”

Još nema komentara o ovom prozvodu.