Otvorena deseta poslovnica Elit NUTRITION u Doboju Ostavi komentar

Kompanija Elit NUTRITION je u Doboju, na adresi Jug Bogdana 18, svečano otvorila novu prodavnicu sportske suplementacije. To je 10. poslovnica naše kompanije.

U ovoj prodavnici svim sadašnjim, ali i budućim korisnicima naših suplemenata, pružit će se mogućnost testiranja novih suplemenata i zdrave hrane, informisanja o unapređenju treninga, a mogu iskoristiti i uslugu besplatnih savjeta.

Novootvorenu poslovnicu već prvog dana poslovanja posjetili su mnogobrojni građani, koji su imali priliku upoznati se sa aktuelnim ponudama kompanije, te na licu mjesta isprobati neke od naših suplemenata koji su dokaz da smo u ovom segmentu korak ispred drugih.

Nakon službenog otvorenja u ponedjeljak mnogi posjetioci razgledali su unutrašnjost naše nove prodavnice, iskoristiti akcijske popuste i degustirati neke od proizvoda iz širokog Elit NUTRITION asortimana.

Naš bogat asortiman čini preko 20 najboljih sportskih brendova, a neki od njih su BODY&Fit, UNIVERSAL-ANIMAL, AMINOPRO, TwinLAB, nutrabolics, MusclePharm, DYMATIZE i drugi.

Hvala svima koji su došli da pozdrave ovaj projekt i poželili sreću. Vrata su svima uvijek otvorena za savjetovanje, konsultacije i saradnju.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *