Elit NUTRITION u posjeti Cazinu i fitness studiju “XL”  Ostavi komentar

Promo tim kompanije Elit NUTRITION posjetio je Cazin, odnosno fitness studio “XL”. 

U poslijepodnevnim satima, od 17 – 20h, naši promoteri organizovali su i veliku promociju naših proizvoda kao i nagradnu igru koji su naši promoteri organizovali za sve prisutne. Mnoštvo aktivnih rekreativaca ali i posjetioca ovog fitnessa u Cazinu, degustirali su BF (BODY&FIT) Whey Perfection protein SPECIAL SERIES kao i ukusne proteinske čokoladice istoimenog brenda. Također, BCAA napitak – FCB AMINOPRO se našao na repertoaru degustiranih proizvoda čijim okusom i karekteristikama su oduševljeni i posjetioci koji se aktivno ne bave fitnessom. Važno je spomenuti da će i oni najzahtjevniji klijenti pronaći svoje mjesto u ovom studiju kao i odličnoj atmosferi koja je i jučer bila prisutna.

Zadovoljni posjetioci razgovarali su sa našim osobljem o sportskim suplementima koja naša kompanija ima u svojoj ponudi. Naš bogat asortiman čini preko 20 najboljih sportskih brendova, a neki od njih su BODY&Fit, UNIVERSAL-ANIMAL, AMINOPRO, TwinLAB, nutrabolics, MusclePharm, DYMATIZE i drugi koje naši najbolji sportisti redovno koriste.

Ovom prilikom fitness studiju XL želimo sretan nastavak uspješnog poslovanja i mnogo zadovoljnih klijenata i aktivnih članova.

Posjetite Elit NUTRITION shop Cazin u sklopu TC Ljiljan na adresi: Trg zlatnih ljiljana bb.

https://www.instagram.com/elitnutrition.cazin/?hl=hr

https://www.facebook.com/Elit-NUTRITION-Cazin-175605553181944/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *