Elit NUTRITION priredio glamurozno reotvaranje protein shopa Ostavi komentar

U tržnom centru Sara reotvoren je najmoderniji protein shop u Bosni i Hercegovini, koji po opremljenosti suplemenata broji više od hiljadu proizvoda.

Na svečanom re-openu prisustvovalo je nekoliko stotina kupaca, poslovnih partnera, promotera, sportista ali i poznatih ličnosti, predstavlili smo najnoviji koncept Elit NUTRITION shopa, sa jedinstvenom ponudom različitih kategorija sportske suplementacije, sa akcentom na trening, ishranu, sportsku opremu i garderobu.
Našim kupcima osigurali smo popuste od -15% do -40% koji su mogli učestvovati u nagradnoj igri u kojoj smo obezbjedili mnoštvo nagrada u vrijednosti od 2 500 KM. Također, svi prisutni degustirali su najnoviju formulu UNIVERSAL Whey Pro proteina, energetski napitak WOLVERINE kao i BODY&FIT proteinske čokoladice a sve to u glamuroznu atmosferu koju je naš promo tim pretvorio u najveću promociju do sada.

Kompanija Elit NUTRITION broji 10 maloprodajnih objekata širom BiH.
Ono čime se najviše ponosimo, jeste naša porodica koja broji 17 uposlenih u Sarajevu. Oni su svojim predanim radom doprinijeli našem uspjehu i svaki od njih je nama jednako važan za dalji rast u budućnosti.

Ovim putem zahvaljujemo se svim našim kupcima koji su svoje povjerenje ukazali upravo našoj kompaniji. Neizostavni su naravano naši poslovni partneri koji su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj sa kojima se radujemo nastavku naše saradnje.

HVALA VAM!

Elit NUTRITION team

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *