U Tuzli otvoren fitness centar Flek Gym Ostavi komentar

Promo tim kompanije Elit NUTRITION posjetio je jučer Tuzlu, odnosno novootvoreni fitness centar “Flek gym” koji se nalazi u istoimenoj zgradi “Flek security” na drugom spratu. Važno je spomenuti da će i oni najzahtjevniji klijenti pronaći svoje mjesto u ovom centru kao i odličnoj atmosferi koja je i jučer bila prisutna. Flek gym posjeduje i salu za borilačke vještine sa kojim se razlikuje od ostalih fitness prostora u Tuzli.
U poslijepodnevnim satima, od 18 – 20h, naši promoteri organizovali su i veliku promociju naših proizvoda u istoimenom centru. Mnoštvo aktivnih rekreativaca ali i posjetioca ovog fitnessa u Tuzli, degustirali su BF (BODY&FIT) Whey Perfection protein kao i ukusne proteinske čokoladice drugih brendova. Također, BCAA napitak – FCB AMINOPRO se našao na repertoaru degustiranih proizvoda čijim okusom i karekteristikama su oduševljeni i posjetioci koji se aktivno ne bave fitnessom, ali i energetskim napitakom – WOLVERINE sugar free. Zadovoljni posjetioci razgovarali su sa našim osobljem o sportskim suplementima koja naša kompanija ima u svojoj ponudi. Naš bogat asortiman čini preko 20 najboljih sportskih brendova, a neki od njih su BODY&Fit, UNIVERSAL-ANIMAL, AMINOPRO, TwinLAB, nutrabolics, MusclePharm, DYMATIZE i drugi koje naši najbolji sportisti redovno koriste.

Sve ove suplemente ali i mnoge druge možete pronaći u Elit NUTRITION shopu u Tuzli koji se nalazi u tržnom centru Bingo.

 

Ovom prilikom fitness centru Flek Gym želimo sretan početak i još mnogo zadovoljnih klijenata i aktivnih članova.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *